Můj kousek štěstí

Ještě stále nenašla klid

Průzračně čistý hlas a krásná tvář, to je pro její věrné fanoušky stále to první, co si při vzpomínce na zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48) vybaví. Ale jeden den v roce znějí její písně příliš smutně.

Před sedmi lety 29. dubna spáchala žena zmítaná osudem a hlavně svým srdcem sebevraždu skokem pod vlak na kolejích v Uhříněvsi. Její tehdejší manžel Josef Rychtář (62) na místo tragédie nosí květiny vždy přesně o tři týdny dřív, v den, na který připadají Ivetiny narozeniny. Ani letos neudělal výjimku.

Pod vlak skočila Iveta v den Rychtářových narozenin.

Poskytl bulváru i rozhovor. Smutný i trochu zarážející. Urnu s popelem nebožky má prý stále doma v pokoji. Pro něho samotného to může být uklidňující, ale takové místo příliš pietní není, co si budeme povídat.

Trojnásobná zlatá slavice nemá ani po smrti klid na důstojném místě. Po nedávné smrti Ladislava Štaidla (†75) se navíc objevila spousta již málem zapomenutých vzpomínek, které památku zpěvačky zbytečně kazí.

Třeba taková, že budoucí otec jejího syna Artura ( 24) jí i sobě chtěl kdysi dávno podřezat žíly ve vaně. Ani jeden z nich už se nemůže bránit. Bylo by jistě citlivější nechat dál znít jen jejich písně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden