Moje sladké tajemství

Jí šlo dobře psaní, on miloval improvizaci na jevišti

Moje sladké tajemství

Báječný Miloslav Šimek (63) a skvělá Zuzana Bubílková (68) si spoustu let stříleli z českých politiků. Diváci jejich humor milovali a těšili se na každé pokračování svého oblíbeného pořadu.

 

Český komik, humorista a spisovatel Miloslav Šimek (†63) a česká moderátorka se slovenským přízvukem Zuzana Bubílková (68), to bylo spojení, které snad ani nemohlo fungovat. A přece ti dva dokázali svými pořady bavit národ a ještě se při tom obouvat do politiků.

Hledal partnera do svých pořadů

Životní dráha vystudovaného učitele Miloslava Šimka je nám dnes už notoricky známá. Do povědomí diváků se dostal především díky účinkování v legendárním divadle Semafor a spoluprací s Jiřím Grossmannem (†30).

Po jeho smrti se na jevišti často objevoval s Petrem Nárožným (82), Luďkem Sobotou (77), Uršulou Klukovou (79) a Jiřím Krampolem (82). Když se Šimek začal věnovat politické satiře a hledal spolehlivého partnera do svých pořadů, padla jeho volba na moderátorku Zuzanu Bubílkovou. Ta  měla v té době velice

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden