Moje šťastná hvězda

Jiří Bartoška: Byl jí vždycky věrný?

Herec JIŘÍ BARTOŠKA (72) je se svou manželkou ANDREOU BARTOŠKOVOU (66) už přes čtyřicet let, nicméně ne vždy jí byl prý tak věrný, jak tvrdí. Měl i jiné ženy? Rád byl v jejich společnosti, tak určitě některá z nich mu byla blíž.

Patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu, ale ne vždy bylo jejich manželství zalité sluncem. Herec Jiří Bartoška (72) si vzal svou vyvolenou Andreu Bartoškovou (66) už před více než čtyřiceti lety, což je velmi úctyhodná doba.

Vychovali spolu dvě děti, které jsou už dnes dospělé, Kateřinu (42) a Janka (33). Tento pár na sebe nikdy nijak neupozorňoval a po celou dobu to vypadalo, jako kdyby jejich manželství bylo tím nejharmoničtějším na světě.Žádné hádky, žádné neshody a žádné problémy. Někteří kolegové se až pozastavovali nad tím, zda je to vůbec možné mít s někým až takhle bezproblémový vztah.

Prý byl lump

Bartoška měl údajně už jako kluk trochu rebelskou povahu.Ve škole prý dělal jednu lumpárnu za druhou a všechny učitelky z něj prý byly na prášky. Jiní chlapci jeho věku tou dobou jen tiše seděli a dělali to, co se po nich ve škole chtělo, zatímco Bartoška se chlubil trojkou z chování za neomluvené hodiny.Navíc od čtrnácti let kouřil a od té doby kouří dodnes. Poté jeho kroky vedly na brněnskou JAMU a není tajemstvím, že o dívky neměl nouzi. Měl pověst lehkomyslného mladíka, který je pro každou zábavu, což dívky ještě víc přitahovalo.Svou současnou manželku Andreu údajně poznal tak, že ji jednoduše oslovil na ulici, když byl zrovna na procházce se svým kamarádem Bolkem Polívkou (69).

Není svatoušek

Andrea si ale nikdy nemůže být jistá tím, zda se její manžel někdy nevrátil zpět do starých kolejí.
Jeho přátelé totiž tvrdí, že svádění žen patří k Bartoškově povaze a že ani plnohodnotné manželství jeho povahu nezmění. Chtěli tím snad naznačit, že se během manželství s Andreou zajímal Jiří i o jiné ženy? Podle našich tajných zdrojů byl párkrát při nějakém flirtu spatřen, takže nebude takový svatoušek.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden