Moje šťastná hvězda

Jiří Bartoška: Už spolu prý ani nežijí

Dojde na rozvod? Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech se blíží a Jiří Bartoška (72) už se nemůže dočkat. Netěší se však na celotýdenní shon, ale především na přítomné slavné ženy. Proslýchá se totiž, že každý rok obletuje jinou krásku.Jeho manželka Andrea (66) z toho ovšem není nadšená ani trochu.

Toleruje mu nevěry?

Údajně mu v minulosti pár nevěr tolerovala, ale čeho je moc, toho je příliš. A teď se podle jejich rodinných známých rozhodla učinit jeho záletnickému chování přítrž.Prý dala svému manželovi ultimátum, buď se letos bude chovat slušně, anebo se s ním ještě do konce roku prý rozvede. Nikoho by to ale nepřekvapilo. Proslýchá se totiž, že poslední dva roky žijí odděleně.
On kvůli pracovním povinnostem bydlí ve vile nedaleko Karlových Varů, ona zase žije kvůli práci trvale v Praze.

Je opravdový gentleman

Údajně se vídali jenom o víkendech, a to dokonce ne každý víkend. Mají na sebe čím dál méně času, a tak není divu, když prý Bartoška hledá příležitosti jinde.Leč oficiálně jsou stále manželé. Jak ale dlouho, to je otázka. Ač se Bartoška ke svým údajným románkům nikdy nepřiznal, vždy se mu na tváři objeví obrovský úsměv, když mluví o nějaké své pohledné kolegyni, která je zároveň jeho blízká kamarádka.Kolem Bartošky se celý život točí mnoho žen a každá se někdy viděla po jeho boku. On je však velmi vybíravý.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden