Moje šťastná hvězda

Jiří Bartoška: zaprodal ze zoufalství své jméno?

Na přelomu dubna a května loňského roku se k nám do redakce dostala informace, že JIŘÍ BARTOŠKA (68) pronajímá svůj luxusní byt v samotném srdci Prahy. Nikdo v něm ale nechce bydlet!

Dali jsme se proto do pátrání a opravdu se potvrdilo, že se nejedná o žádný drb. Že nebylo vůbec jednoduché se dopátrat, že se jedná právě o Bartoškův byt, snad ani nemusíme zdůrazňovat. Realitní kancelář, která se o hercovu nemovitost stará ohledně majitele bytu totiž mlčela jako hrob.

Zřejmě měla přísný zákaz zmiňovat se o jeho původu. Jenže tím, že ani po tři čtvrtě roku se žádný nájemce neozval, nejspíš Jiřímu nezbylo nic jiného, než přiznat, že ho pronajímá právě on. Dokonce neváhal využít služeb médií a skrz ně si udělat tak trochu reklamu.

Téměř z každého bulváru tak na vás vykoukne článek typu: „Hledáte pronájem v Praze? Nastěhujte se k Jiřímu Bartoškovi.“ Otázka ale je, zda tento hercův zoufalý krok povede ke zdárnému konci. Přeci jen ne každý si může dovolit platit 50 000 korun měsíčně za nájem, i když se jedná o prostorný byt se čtyřmi pokoji, dvěma koupelny a parádním balkónem. Nemluvě o tom, co bude Jiří dělat, až se rozhodne byt prodat. To si asi teprve užije.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden