Moje šťastná hvězda

Jiří Dvořák: Musel rychle do nemocnice

Podcenil své zdravotní problémy a skončil v nemocnici. Jiří Dvořák (51) přiznal, že když nedávno točil pokračování jedné z oblíbených vánočních pohádek, pobolíval ho žaludek. Jemná bolest ale nakonec přerostla v nesnesitelně bolestivé křeče.

V tu chvíli herec věděl, že je zle a že musí okamžitě do nemocnice. Problém byl ovšem v tom, že měl být za pár desítek minut na place a točit. A tak prý se na natáčení přeci jen vydal. Vydržel však sotva pár minut, kdy bolest začala být tak nesnesitelná, že se neudržel na vlastních nohou.

A tak ho jeden člen natáčecího štábu ihned odvezl do nejbližšího zdravotnického zařízení. Doteď prý však lékaři nevědí, co mu bylo. Bolest sice pominula, ale může se kdykoliv vrátit. Čekají ho prý náročná vyšetření a tak na něj doktoři apelovali, aby se šetřil.

O tom však Dvořák nechce nic slyšet. Od té doby, co vyhrál soutěžní pořad StarDance, je zkrátka na roztrhání. Ani partnerka Jitka (30) si ho doma příliš neužije. Není však radno zahrávat si s vlastním zdravím. To je, jak známo, jen jedno a těžko se napravuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden