Můj čas na kafíčko

Jiří Korn je posedlý čistotou a dochvilností!

Můj čas na kafíčko

Díky první ženě získal velmi kladný vztah k módě, díky druhé se stal dvojnásobným otcem.

Na začátku své úspěšné kariéry by si býval Jiří Korn (73) netroufl vystupovat samostatně, tak moc velkým byl trémistou. Postupně se z něho ale stal dokonalý profesionál, který působí na pódiu sebevědomě.

O pohybových schopnostech Jiřího Korna (73) určitě nikdo nepochybuje. Mohl je uplatit v mládí také ve sportu, vynikal hned v několika: například v bruslení, lyžování nebo tenisu – v tom dokonce oficiálně soutěžil.

Kovboj v tramvaji

Narodil se 17. května 1949 v Praze. Jeho maminka byla zpěvačkou, tatínek číšníkem ve slavném pražském hotelu Alcron. Jako kluk si Jiří Korn přál stát se kovbojem - inspirovalo ho k tomu oblečení i s koltem, které mu dovezl tatínek ze světové výstavy.

Kovbojské oblečení měl na sobě nakonec pouze jednou, po cestě tramvají z Karlína do Divoké Šárky. Nikdy nezapomene, jak na něho tehdy všichni lidé hleděli. Rodiče však vedli Jiřího i jeho

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden