Můj čas na kafíčko

Jiří Krampol dokazuje, že ani po osmdesátce muži nestárnou!

Můj čas na kafíčko

Jeho cesta za úspěšnou kariérou začala tím, že se zamiloval do jedné herečky.

Za svůj dosavadní dlouhý život toho stihl Jiří Krampol (83) už hodně. Stal se osvědčeným hercem, bavičem i dabingovou legendou. Čtyřikrát se oženil, ale možná do toho půjde i popáté!

Tatínek Jiřího Krampola (83) pracoval jako vrchní aranžér v závodech továrníka Bati. Když mu bylo dvacet sedm let, onemocněl sklerózou multiplex, ale dokázal s tím žít ještě téměř čtvrt století.

Jiří si ho velmi vážil a k jeho nejsilnějším životním zážitkům patřilo, když si ho starý pan Baťa pozval k sobě do vily a předal mu medaili pro otce in memoriam. Dodnes ji má schovanou.

Vytouženou Marušku nezískal

Své dětství má oblíbený herec spojené s pražskou čtvrtí Žižkov. Zpětně je rád, že nevyrůstal v bohaté rodině, protože mu to dalo do života schopnost oceňovat běžné radosti. Přepych ho nikdy nelákal a nelíbí se mu, jak si dnešní mladí nedovedou ničeho vážit.

Jako kluk patřil k těm živějším a temperamentnějším. Nechyběly typické školní i mimoškolní průšvihy, současně se ale

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden