Moje šťastná hvězda

Jiří Krampol, Hana Krampolová: Strach z rozvodu!

Ze strany HANY KRAMPOLOVÉ (56) přišlo radikální rozhodnutí, se kterým otálela dlouhé roky. Konečně se rozhodla, že přestane pít. Kdyby nedala alkoholu vale, mohl by se s ní hodně brzo rozloučit její manžel JIŘÍ KRAMPOL (79)! Kvůli pití, míchání antidepresiv s alkoholem a různým eskapádám na veřejnosti totiž jejich vztah velmi trpěl. A dostalo se to do fáze, kdy se Krampolová začala o životního partnera opravdu bát!

Problémy se kupily

„Jirka byl z mého pití hodně špatný a mně došlo, že bych o něj mohla přijít. To, že nepiju a jsme stále spolu, jen utužilo naše manželství,“ těší se Hanka. Odborníci, lékaři ani terapeuti Hanku nikdy nepřesvědčili. Alkoholu dala stopku teprve v momentě, kdy přicházela o svého milovaného manžela. Krampolová několikrát zkolabovala a zkušenosti má i z léčeben. Když postupně skončila detoxikaci, opět se vrhla na skleničku s tím, že už ví, jak na to. Konečně jí totiž došlo, že nemá míchat prášky s alkoholem. Byla několikrát viděna s vínkem v ruce, ale to se má změnit. Slibuje, že přestane nejen s pitím, ale začne chodit na rehabilitace a vrhne se na sport. V létě chce jezdit s Jiřím po besedách, a dokonce si s ním zahraje i ve filmu.

On pije dál

Krampol u alkoholu zůstal. Dokonce vypekl svoji ženu, protože kvůli divokému večírku nestihl domluvené nákupy na svou narozeninovou oslavu. Takže zatímco Hanka se těšila na zkoušení nových šatů, on vyspával kocovinu! Ale třeba se k manželce s abstinencí připojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden