Moje šťastná hvězda

Jiří Krampol zůstal bez práce!

Promarnil svou poslední šanci?

Doby největší slávy oblíbeného komika a vypravěče JIŘÍHO KRAMPOLA (78) jsou nejspíš nenávratně pryč. Moderátor show Nikdo není dokonalý je bez práce a jak sám přiznal, nabídky se právě dvakrát nehrnou.

Zub času se pochopitelně na Jiřím Krampolovi podepsal, ovšem síly, životního elánu a touhy pracovat má stále na rozdávání. Jenže to mu není nic platné. Herec a televizní bavič má totiž čím dál silnější pocit, že už pro něj v televizní a filmové zábavě není místo. Že o něj už filmaři nemají zřejmě zájem.

Stěžuje si na málo peněz

Jak jinak si vysvětlit, že žádné zajímavé nabídky nepřicházejí? „Kéž bych dostal nějakou pěknou nabídku. To bych samozřejmě vzal všemi deseti,“ svěřil se zklamaný Krampol. Není to zřejmě jen touha po milované práci, ale i potřeba nějakého přivýdělku v důchodu. Jen z něj by prý sotva vyšel. Už před lety si Krampol stěžoval na svou nepříliš dobrou finanční situaci. A to i přesto, že jeho důchod rozhodně nepatří mezi ty nejnižší. Jak se sám před lety přiznal bere přes 15 tisíc korun měsíčně. „To mi ale pokryje holý nájem. Za léky platím měsíčně přes dva tisíce. Jen z důchodu bych bydlel pod mostem,“ posteskl si. Neutěšená situace ohledně pracovních nabídek trvá už nějaký ten rok. Před dvěma lety se Krampol dokonce svěřil, že doufá, že mu někdo nabídne třeba nějakou reklamu nebo něco podobného. Žádná taková příležitost ale nepřichází. Nedávno se sice spolu se svou manželkou HANKOU (56) objevil v pořadu televize Prima Prostřeno, ovšem spíše než o nějaké umění se jednalo o parodii a neuvěřitelnou frašku. Kde kdo si po odvysílání kladl otázku, zda má tohle Krampol vůbec zapotřebí. Jak se zdá asi má, peníze jsou totiž potřeba víc, než kdy dřív.

Práci si nevybírá, ale ...

„Ne, že bych nepotřeboval peníze a kecal bych, kdybych tvrdil, že se o mě televize rvou. Také vím, že ve svém věku musím být vděčný za práci, ale jsou věci do kterých se prostě jít nedá!,“ svěřil se bavič s tím, že přesto, že práci opravdu potřebuje, na poslední nabídku prostě kývnout nemohl. Mělo se jednat o detektiva v sitcomu o padesáti dílech. Nejdřív byl prý nadšený a skákal doslova radostí, že se konečně dočkal. „Jenže pak jsem si přečetl první tři stránky, poděkoval za nabídku a odmítl to, protože to byla taková kravina, že jsem to dělat nechtěl,“ postěžoval si herec s tím, že tak zoufalý, aby vzal cokoli, tedy rozhodně není.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden