Můj čas na kafíčko

Jiří Menzel celý život nechtěl děti, a pak toho litoval!

Můj čas na kafíčko

Svoji ženu si vzal během cesty po Asii

Manžele Jiřího (82) a Olgu (42) Menzelovy dělí hodně velký věkový rozdíl. Přesto se zdá, že jsou spolu šťastní. Spojují je i dvě malé dcerky, ačkoliv přinejmenším ta první je nemanželská.

Režisér Jiří Menzel si u diváků získal popularitu většinou svých filmů, nejvíce pak komediemi Postřižiny nebo Vesničko má středisková. Po většinu svého života ale dával přednost staromládeneckému životu.

Ženám se nevyhýbal, ale s žádnou se nechtěl vázat natrvalo. Názor změnil skoro až v důchodovém věku - poté, co potkal Olgu Kelymanovou.

Začala to vánoční anketa

Olga měla za sebou sportovní mládí. Až do svých 21 let závodně běhala kratší tratě. Chtěla studovat vysokou školu a hlásila se tedy logicky na fakultu tělesné výchovy a sportu.

„Nejsem ale moc šikovná na gymnastiku a nechtěla jsem podstupovat dril, který byl nutný, abych zvládla třeba přemet vpřed nebo bradla,“ přiznala. „Tak jsem šla nakonec na ekonomku.

Byl to omyl a po roce jsem velmi rychle skončila. Pak jsem odjela do Prahy a vystudovala Vyšší odbornou školu publicistiky.“ Právě tohle rozhodnutí mělo zásadní vliv i na její budoucí soukromý život.

Během studia novinařiny měla udělat

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden