Moje šťastná hvězda

Jiří Pomeje: Další manželská krize krize na obzoru

Zatímco celé Česko v posledních týdnech řešilo jeho zdraví, sám JIŘÍ POMEJE (53) má úplně jiné starosti! Jeho přátelé totiž tvrdí, že má obrovský strach z toho, že ho opustí jeho krásná manželka ANDREA (29). I proto zmizel?

Už pár měsíců prožívá hotové peklo. Nejdříve držel hladovku, aby vypudil ven z těla zákeřnou rakovinu, a pak absolvoval náročnou onkologickou operaci, která ho připravila o hlas! Když ho lékaři začátkem února pouštěli domů, spadl mu kámen ze srdce. Těšil se na to, že zase bude ve svém hnízdečku lásky se svou milovanou ženou a dcerou. Ale uplynul měsíc a vypadá to, že jejich manželství utrpělo vážné trhliny! A rozhodně to není poprvé, krizi pár prožíval i těsně předtím, než Jiřímu lékaři děsivou zprávu o jeho zdraví prozradili. „Takovéhle dusno u nás ještě nikdy nebylo. Jsem z toho naprosto zoufalý,“ prozradil tehdy. Tenhle rozvod už bych nepřežil,“ zoufal si.

Andrea Pomeje

Žárlí na ni

Když se pak začal s rakovinou léčit, hádky ustaly. Jenže teď, když je zase zdravý, všechno začíná nanovo. Podle přátel se Andree nelíbí, že kvůli němu přichází o lukrativní kšefty! „Měla jsem hrát v Bangkoku a na Koh Samui, ale musela jsem to zrušit,“ prozradila Andrea. A tak se místo toho dál stará o svého manžela a dcerku. Ačkoli by se už o dceru mohl starat sám a svou manželku pustit do exotiky, prý to neudělá, protože se bojí, že by třeba utekla za jiným! „Jirka k partnerkám vždy takhle přistupoval,“ prozradil jeden z jeho dobrých známých.

Proč zmizel?

Byl také zvyklý na to, že se o své partnerky uměl postarat a snášel jim modré z nebe, jenže teď se karty obrátily, a to mu na psychice nepřidává. Podle posledních informací navíc zmizel neznámo kam. Ani nedošel na domluvené léčení. Když mu novináři poslali otázku, zda žije, odpověděl jen stroze: „Jo.“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden