Můj kousek štěstí

Jiří Pomeje : Vykašlal se na dceru?

Herec Jiří Pomeje (53) se utápí ve svém zoufalství. Nemůže se vyrovnat s tím, že matka jeho dcery Aničky (4) dýdžejka Andrea Pomeje (30) má nového partnera, kterého si navíc už stihla nastěhovat do bytu. Svalnatý klempíř Petr Plaček (38) spí na jeho posteli a sedává na jeho židli.

Pro Pomejeho to musí být pochopitelně neuvěřitelně těžké. Zatímco on po rakovině hrtanu nemůže mluvit a ocitá se na úplném dnu, jeho náhradník vypadá jako akční hrdina v plné síle a Andrea je do něho blázen.

Jenomže Pomeje na to reaguje podle všeho dost nešťastným způsobem... Sama Andrea říká, že se na Pomejeho vůbec nezlobí. Chápe, že tuhle situaci nezvládá a odpouští mu jeho nejrůznější výstřelky. "Má špatnou psychiku, chápu ho," nechala se slyšet.

Co Andreu ale velmi mrzí, že na jejich problémy doplácí jejich dcera. Od doby, kdy Andrea představila nového milence, prý Pomeje Aničku nevídá. "Teď se od návratu z prázdnin neviděli, řešíme Jirkovu žárlivost a od toho se to odvíjí.

Jsou tam nějaké dohady, on si to řeší svým způsobem a s Áňou komunikuje přes telefon,“ svěřila se s tím, že Jiří může vidět holčičku kdykoli, když bude střízlivý a vyrovnaný. "Budu mu vycházet vstříc.

Ale dítě cítí stres, který tam je, takže je to jen o něm," dodává. Podle slov Andrey ale vina na rozpadu manželství není na její straně. Jiřímu prý dávala mnoho šancí, aby fungoval jako otec od rodiny.

Ale on je všechny zahodil. Pravdou je, že Andrea mu vytvořila skvělé zázemí. Muži, který byl po krk v dluzích a peníze z jeho přivýdělků putovaly na splátky, dala šanci na šťastný život. Díky své práci celou domácnost táhla sama a on se mohl věnovat jejich krásné dcerce.

Podporovala ho i když se léčil se zhoubnou nemocí. Jenomže Pomeje dal přednost před rodinou alkoholu a to jeho žena nedokázala překousnout. Snad se vztah mezi nimi uklidní alespoň tak, abymohli být Aničce milujícími rodiči.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden