Můj kousek štěstí

Jiří Strach - Rozbil rodinu?

Tohle si známý režisér Jiří Strach (46) zřejmě za rámeček nedá. Když před lety natáčel kultovní pohádku Anděl páně, seznámil se s Magdalénou, spolumajitelkou penzionu, kde byl ubytovaný s filmovým štábem. Jenže Magda byla v té době zadaná a Strach ji přebral jinému muži! Všechno prasklo ve chvíli, kdy se rozpovídal jeden z filmařů, který byl před lety u toho. „Měla fajn muže, který tam také pracoval, vypadali jako spokojený pár. Jirka se jí dvořil, ale nikdy by nás nenapadlo, že to skončí takhle. Mysleli jsme si, že to dělá z galantnosti,“ řekl člen štábu.

Se ženami to dovede

Jiří Strach má sice poněkud podezřelé jméno, ale zjevem pravděpodobně na první pohled ženy spíše strachu zbavuje. Jeho obličej zdobený velkýma ušima působí poměrně zranitelně a nevinně a v kombinaci s režisérskou výmluvností je to jistě poměrně rafinovaná kombinace. Obavy by ovšem oprávněně mohli mít ženatí pánové.

Svatba v kostele

Také v případě Magdalény docílil svého. Svého partnera opustila a nechala se slavným režisérem sbalit. Po dvou letech chození se odehrála svatba před Bohem v klatovském kostele. „Magdalénu mám za odměnu,“ pochvaluje si Strach. Jeho žena je prý prvním divákem, kterému ukazuje svoji práci „Ona je taková paní Colombová. Netouží po slávě a pozornosti. Nikdy třeba nechtěla hrát v mých filmech. Tomu se opravdu vyhýbá obloukem. Občas se ale za mnou přijde podívat na plac,“ rozplývá se jeden z nejúspěšnějších českých režisérů.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden