Moje šťastná hvězda

Jiřina Bohdalová: Proč se na ni lidé zlobí?

Na vybrané chování si JIŘINA BOHDALOVÁ (87) příliš nepotrpí. Bohužel se opět projevila v ne příliš lichotivém světle.

Když se herečka nedávno zúčastnila jednoho regionálního festivalu, netušila, že tím vzbudí takovou vlnu nevole. Ale prý si podle diskuzí na sociálních sítích za všechno může sama. Prý se jí pořád něco nelíbilo. Auto, které pro ni přijelo v den akce, prý nebylo dostatečně luxusní, nechtěla sedět tam, kam ji organizátoři posadili, zkrátka všechno bylo špatně.

Může si to dovolit

Prý se v jednu chvíli tak naštvala, že slova, kterými střílela na všechny strany, se prý nedala znovu vůbec reprodukovat. Až když se ocitla před fanoušky a kamerami, nasadila prý úsměv a svou obvyklou milou tvář. Jak ale fanoušci na Facebooku píší, i oni vědí, že má herečka dvě tváře. Přestože jde o hereckou legendu, která české kultuře dala to, o čem se ostatním současným herečkám může jenom zdát a jistě má určitě právo na nějakou tu stížnost, nic se nemá přehánět! Jak jsme se totiž od jejích známých dozvěděli, občas musí její výlevy krotit i její dcera SIMONA STAŠOVÁ, která zdědila povahu po svém otci BŘETISLAVU STAŠOVI (90) než po matce.
Možná také proto jsou pro ní maminčiny občasné náladové výkyvy naprosto cizí. A k lidem se prý Bohdalová nikdy nechovala povýšeně, natožpak aby měla potřebu někomu nadávat. Ale jak se říká, každý jsme nějaký.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden