Moje šťastná hvězda

Jiřina Bohdalová: Neschvaluje jí partnera

Vypadá to, že jejího partnera příliš v lásce nemá. Herečka Simona Stašová (64) má o svou maminku Jiřinu Bohdalovou (88) strach. Ona o sobě sice tvrdí, že se cítí čile a mladě, nicméně v minulosti měla spoustu zdravotních problémů.

Simona ví, že si její maminka téměř se vším vždycky poradí a že se na všechno dívá optimisticky, ale strach jí prý ani přesto nedá spát. Nejvíc ji teď trápí, že její maminka čím dál víc kouří. V minulosti se jí podařilo kvůli zdravotním problémům přestat a vydržela to krásných patnáct let.
Všichni si mysleli, že na cigaretu už nesáhne, ale opak je pravdou.

Je to jeho vina?

Za to, že Bohdalová zase začala kouřit a ničit si zdraví, může podle Simony právě její přítel Focko. Ten se totiž netají tím, že je vášnivý kuřák a je jasné, že po jeho boku se Jiřina zase rozkouřila.
Kdyby se prý s cigaretami kvůli Bohdalové krotil, nemuselo k tomu vůbec dojít. Navíc před pár lety prodělala Bohdalová těžký zánět průdušek, a dokonce jí šlo o život. Cigaretami své tělo jen zatěžuje a ničí, což její dceru štve a neví, jak to mamince vysvětlit.Má totiž prý stále svou vlastní hlavu a cigareta už k ní prý neodmyslitelně patří. Stašová to celé dává za vinu Fockovi a údajně ho v oblibě nemá.

Je mladší lepší?

Stašová si myslí, že mladší partner nemá na její maminku ten nejlepší vliv.Přece jen Focko je o rok starší než Simona, a možná proto se na jejich vztah dívá trochu černě. Podle ní by si maminka měla najít muže, který pro ni bude chtít to nejlepší, a ne takového, který ji bude podporovat ve špatnostech.

S partnerem svojí maminky si prý nesedli ani osobnostně, zkrátka každý uvažuje jinak a nemají si moc o čem povídat. Bohdalová tohle prý nijak neřeší, je to její vztah a nenechá si od dcery poroučet. Vypadá to, že je to mezi nimi celkem napjaté, ale Stašová tvrdí, že má o maminku jen obyčejný strach a chce pro ni to nejlepší. To prý podle ní ale Focko není, i když si to Bohdalová myslí své.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden