Moje šťastná hvězda

Jiřina Bohdalová: Peníze víc než přátelství?

Své kamarády a fanoušky Jiřina Bohdalová (87) svým chováním neskutečně zklamala! Je vážně ochotná udělat pro peníze naprosto všechno? Její kritici mají jasno.

Když letos v červnu zemřela oblíbená herečka Gabriela Vránová (†78), smutnil celý český národ. Až na Bohdalovou. Ta se zesnulou herečkou strávila na jednom jevišti třicet sedm let. Každý si myslel, že si byly velmi blízké, ale jak se ukázalo, zřejmě tomu tak nebylo.

Byl křest důležitější než pohřeb kamarádky?

Ač totiž byla Bohdalová pozvána na její pohřeb, rozhodla se ho vynechat a místo toho odjet do Jablonce nad Nisou, kde měla pokřtít sběratelskou sérii míncí s názvem Pohádka. A údajně za to prý měla obdržet slušnou sumu peněz. Když se to veřejnost dozvěděla, snesla se na herečku taková vlna kritiky, kterou nečekala ani v těch nejhorších nočních můrách.

Všichni její kolegové si prý mezi sebou notovali. Copak je křest důležitější než smrt její celoživotní kamarádky? Určitě to prý musela udělat pro peníze. Nenechá si ujít žádnou příležitost, která jí přinese další balík peněz na její už tak dost tučné konto.jenže její neúčast na pohřbu ji může ještě dlouho mrzet a hned tak jí to prý kolegové ani fanoušci vyčítat nepřestanou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden