Můj čas na kafíčko

Jiřina Bohdalová potřebuje být stále mezi lidmi

Má pořád síly na rozdávání. Jiřina Bohdalová (92) opět ukázala, že i po devádesátce člověk může žít naplno. Nedávno se například zúčastnila křtu knihy významného českého novináře, na kterém se objevil také sám Miloš Zeman (79).

Jiřina Bohdalová byla ve velmi dobrém rozmaru, a dokonce i zazpívala. Také se pustila do živé debaty s bývalým prezidentem, s nímž ji pojí dlouholeté přátelství. Zároveň herečka na onom křtu oznámila, že by si ještě velmi ráda střihla nějakou tu komediální roli.

Rozhodně nechce jen tak sedět doma a nic nedělat. Potřebuje být v jednom kole a mezi lidmi. Jen tak si udrží zdravého ducha i tělo. A s tím nelze než souhlasit. Přestože je Jiřině Bohdalové už dvaadevadesát let, není to na ní vůbec vidět.

Kolikrát toho za den zvládne víc než kdejaký o půl století mladší člověk. Lidé se ptají, kde v sobě jen bere tu sílu a houževnatost.

Na to má ale Jiřina Bohdalová svůj tajný recept, který určitě nikomu neprozradí. Možná je to rodinné dědictví, které se odteď bude předávat z generace na generaci. Návod na to, jak se ve zdraví a s vtipem dožít krásných sta let!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden