Moje šťastná hvězda

Jiřina Bohdalová: Prožila dny plné hrůzy!

Má černé myšlenky a nekomunikuje

Legendární herečka JIŘINA BOHDALOVÁ (85) prožívá v posled- ních týdnech velmi těžké období. Otec její jediné dcery SIMONY STAŠOVÉ (61) BŘETISLAV STAŠ (88) totiž prodělal těžký kolaps a jeho stav údajně vůbec nebyl dobrý!

Z Jiřiny Bohdalové, i přes její poněkud komplikovanou povahu, vždycky stršela energie a životní optimismus. V současné době ale jako by se po herečce, jak ji všichni známe, slehla zem. A za vším podle všeho stojí náhlé zdravotní problémy jejího prvního manžela Břetislava Staše. Ten začátkem listopadu zkolaboval a bojoval o holý život. „Mluví se o tom, že mu selhalo srdíčko nebo mozek,“ sdělil novinářům zdroj z nemocnice, kam byl po kolapsu otec Simony Stašové převezen. Ona ani její matka se nechtěly ke jeho stavu vyjadřovat.

Žijí v obavách

„Nebudu odpovídat, mám teď úplně jiné starosti,“ odsekla zdrcená Stašová. Jejímu chování se ale nelze divit. Situace kolem jejího otce byla velmi vyostřená. Podle našich informací nebylo vůbec jisté, zda přežije. Bohdalová s dcerou tak prožily tři dny plné hrůzy a obav o život blízkého člověka.

Riskantní operace

I přesto, že Břetislav Staš oslaví zanedlouho devadesátku, býval donedávna podle slov své dcery velmi čiperný a činorodý. Už před časem ale herečka přiznala, že jejího otce trápí páteř. „Táta má trochu skřípnutou páteř. V žádném případě do toho nechtějí lékaři jít, protože říkají, že operace se zdaří, ale bojí se, že už ho v těchto letech neprobudí,“ uvedla letos v létě Stašová. Nakonec to ale nebyla páteř, která jejího otce srazila na kolena. Co přesně způsobilo Stašovi problémy, není jasné, spekuluje se však o těžkém infarktu nebo mozkové mrtvici. V současné době by měl být jeho stav stabilizovaný. Podrobnosti o příčinách kolapsu však rodina tají. „Na nic se mě neptejte,“ odbyla novináře Bohdalová. Podle zdroje z nemocnice je ale Staš z nejhoršího venku a už dokonce chodí. „Je to bojovník,“ uvedl.

Simonu Stašovou kolaps jejího milovaného otce velmi zdrtil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden