Moje šťastná hvězda

Jiřina Bohdalová se měla vdát za Mistra

Neposlechla maminku

Jsou dlouholetí kamarádi a nikdy mezi nimi nic víc nebylo. Maminka JIŘINY BOHDALOVÉ (85) si ale přála, aby se její dcera s KARLEM GOTTEM (76) sblížila více. Mistr to vyřešil po svém.

To, že herečce k letošním narozeninám věnoval vlastnoručně namalovaný obraz, je naprosto v pořádku. Je známo, že malování je jeho velká vášeň, a ručně vyrobený dárek navíc vždy nejvíce potěší. Ovšem fakt, že jsou na něm oba vyobrazeni jako novomanželé, byl pro některé přítomné už lehce znepokojující a to především pro zpěvákovu zákonitou manželku IVANU (40).

Teď navíc vyšly najevo pravé důvody, proč Jiřina Bohdalová dostala takto originální dárek. Její maminka byla velkou fanynkou našeho mnohonásobného zlatého slavíka. A protože byl kamarád její dcery, snažila se ji přesvědčit, aby se dali dohromady.

„Hrozně si přála, aby spolu chodili,“ prozrazuje hereččina dcera SIMONA STAŠOVÁ (61) s tím, že její babička vždy tvrdila, že v Praze zkrátka není lepší partie a že by se k sobě moc hodili. Zpěvák se tedy po dlouhých letech rozhodl, že toto přání splní, ovšem tak trochu po svém.

Doběhla ji minulost?

Těžko říct, jestli naše slavná Bohdalka lituje toho, že maminku tenkrát neposlechla. Pravdou ovšem je, že na muže nikdy štěstí neměla, a tak obraz, na kterém stojí ve svatebním po boku téměř celoživotního přítele, který jí navíc navléká snubní prsten, mohl spíše způsobit, že si uvědomila svou velkou chybu.

Vše mohlo být jinak

První manželství s přírodovědcem BŘETISLAVEM STAŠEM nevydrželo dlouho, brali se mladí a nakonec šli brzy od sebe. Podle všeho ale zůstali přáteli. Její osudovou láskou byl až druhý manžel, populární herec RADOSLAV BRZOBOHATÝ (†79), s nímž se seznámila před filmovými kamerami.

Dvanáct let po svatbě ji však opustil kvůli jiné ženě, slovenské rodačce HANĚ GREGOROVÉ (63) a Bohdalová se s tím nikdy nesmířila. Sice si po ztroskotání jejich vztahu našla ještě jednoho přítele, ale dlouho to mezi nimi nefungovalo.

Od osmdesátých let se po jejím boku žádný další muž neobjevil. Kdyby tenkrát dala na rady své maminky a vsadila na Karla Gotta, možná by všechno dnes bylo úplně jinak.

Originální obraz z dílny Karla Gotta. Zpěvák s herečkou Jiřinou Bohdalovou ve svatební den!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden