Můj kousek štěstí

Jiřina Bohdalová: Uvěřila na boží mlýny?

Zadostiučinění v poslední době velmi pravděpodobně cítí hvězda českého filmu Jiřina Bohdalová (86). Vzhledem k tomu, co se děje mezi její dávnou sokyní Hanou Gregorovou (65) a jejím úchylným expřítelem Ondřejem Koptíkem (33), nelze vyloučit, že si stará dáma řekla něco jako: Boží mlýny existují.

Když totiž Bohdalové bývalý manžel, Radek Brzobohatý (†79), natáčel v roce 1981 pod Tatrami dobrodružný film Noční jezdci, seznámil se se slovenskou hereckou kolegyní Hanou Gregorovou. Její ohnivý temperament mu učaroval.

Bohdalová se přijela na natáčení podívat, aby si manžela zkontrolovala. Pobyla několik dní, ničemu však nezabránila. I po návratu ze Slovenska se její partner do Tater nápadně často vracel. Prý jezdil za další prací.

Ve skutečnosti za budoucí manželkou. Žárlivé scény italského typu ho vyhnaly z hostivařské vily do podnájmu. To byl konec – po dvanácti letech. Bohdalová zanevřela na muže a drzé sokyni nikdy neodpustila.

Když teď sleduje její strmý pád, způsobený nactiutrhačnými vystoupeními psychicky narušeného Koptíka, možná se cítí líp. Anebo nad tím vším už jen mává rukou. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden