Můj kousek štěstí

Jiskra mezi nimi přeskočila na prknech divadla

Můj kousek štěstí

Dohromady svedla manžele jejich láska k hereckému řemeslu, která se nakonec stala i největším smyslem jejich života

Když ji potkal poprvé upadl jí k nohám. Když ji potkal podruhé, už se do ní zamiloval. V životě je čekalo ještě mnoho překážek, všechny ale společně ruku v ruce překonávají. 

Herecký klan Hrušínských asi netřeba dlouze představovat. Jan Hrušínský (66) se narodil do rodiny, ve které se herectví a divadlu věnovalo mnoho jeho předků. On sám stál před kamerou poprvé už jako šestiletý chlapec a talent, který se dědil v rodině z generace na generaci, rozhodně už tehdy nezapřel.

Nebylo pochyb o tom, že i on bude v rodinné tradici lásky k divadlu pokračovat. Jeho kroky tedy vedly na Pražskou konzervatoř, kde se později poprvé setkal i se svou další láskou, láskou životní.

Vyhazov z konzervatoře

Jmenovala se Miluše Šplechtová (63) a na rozdíl o něj pocházela z prosté rodiny. Tatínek pracoval jako horník a maminka byla učitelka. Předurčena k herecké profesi tedy nebyla a chtěla být

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden