Můj kousek štěstí

Jiskření Lucie Vondráčkové s kolegou! S bijcem je konec?

Podle řady rozčílených diváků by z Ulice měla raději odejít, Polívka si možná už myslí totéž.

Napětí, které by se dalo krájet, to do hereččina života přinesl seriál Ulice. A řeč není jen o její postavě podlé učitelky Soni, za niž schytává od diváků obrovskou vlnu kritiky.

Hovoří se i o tom, že by jí seriál mohl přihrát nového muže. Mezi Lucií Vondráčkovou (44) a pohledným kolegou Ondřejem Studénkou (38), který jí v seriálu hraje partnera, to prý jiskří nejen před kamerou.

Alespoň to tvrdí někteří jejich kolegové. Problém však je, že jsou oba zadaní. Studénka má doma manželku Evelínu (43), s níž má dvě děti.

A případný románek může pořádně otřást i vztahem Vondráčkové a Zdeňka Polívky (25), který se až dosud zdál sluncem zalitý. Mladičký MMA bojovník sice asi tušil, že žít s herečkou nebude snadné, ale najednou toho na něj má být příliš.

Někteří lidé také upozorňují na to, že se spolu pár už nějakou dobu neobjevil na veřejnosti. Což může znamenat, že je mezi nimi něco špatně. Možná, že bijec těžce snáší, že se jeho milá před kamerou vášnivě objímá právě se Studénkou.

Do toho všudypřítomné klepy... Je otázka, jak dlouho to Polívka vydrží. I kvůli nenápadným drbům se už nejeden vztah rozpadl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden