Moje sladké tajemství

Jiskří to mezi nimi čím dál víc!

Zacloumají s ženáčem intimní herecké scény s mladičkou dračicí?

Nadějná herečka Michaela Pecháčková (18), známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, nyní září v seriálu ZOO. Nová práce, noví kolegové. A nové herecké možnosti, protože nyní si s Davidem Gránským (30) střihli na place první líbačku! Bude z toho něco víc?

Konečně se ledy prolomí a Pecháčková jako Sid dovolí Albertovi (Gránskému), aby se k ní přiblížil – a padne první pusa. „S Davidem Gránským se tyhle scény točí hezky a je to příjemné, a to nemyslím jen ty líbací,“ směje se Pecháčková.

Gránský ovšem čeká první dítě s manželkou.

Ta tak zažívá před kamerou to, co do té doby moc netočila. Rozněžňuje ji však vzpomínka na natáčení, nebo přímo myšlenky na hereckého parťáka?

Kam až zajdou?

„Brala jsem to jako zcela běžné natáčení, David je profesionální a vstřícný kolega, díky tomu se člověk tolik nestydí a nepřijde mu to trapné.“ A protože pusou to všechno začíná, tak za pár dílů už spolu budou možná vést hovor vleže a v posteli.

„Myslím si, že jsme to ani nijak neprožívali a přistupovali k tomu normálně,“ říká Míša s tím, že se dostala do věku, kdy už zkrátka dětské pusy netočí, přechází na ty zamilované a nehroutí se z toho, když to bude i odvážnější. Je to práce, každý herec tohle absolvuje.

Navíc když je kolega příjemný nebo když jde prý o přátele, kteří se znají déle, je to v pohodě. „Je to součást herectví. Myslím, že okolí tomu přikládá větší důraz, než jaký to ve skutečnosti má,“ usmívá se seriálová Sid.

Vzorný otec a partner?

Blondýnka naznačuje, že všem líbacím dnům není rozhodně konec, a to možná nemá na mysli jen Alberta v podání Gránského. Co na to ale říká zákonitá manželka herce? S dlouholetou přítelkyní Nikolou si před nedávnem řekli své „ano“ a nyní jsou v očekávání, rozrostou se o dalšího člena rodiny.

Vzhledem k tomu, že jsou spolu dlouho, musí být Nikola zvyká na to, že David je v obklopení jiných krásných žen. Snad jim tato zamilovanost vydrží a David bude svou rodinu opečovávat i nadále. Přece jen nápor fanynek i milostných scén není příjemný pro žádnou partnerku slavného idola.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden