Můj kousek štěstí

Jistého ho prý nikdy nemá...

Manželský otazník

Vždy působili jako stabilní pár a loni se svůj vztah konečně rozhodli stvrdit manželským slibem. Podle herce prý ale v manželství jistotu hledat nemáme, co tím chce naznačit?

Stále působí jako párek zamilovaných pubescentů, kterým jejich lásku jen tak něco neotráví. Přitom už jsou spolu téměř dvacet let. Herecký pár Lenka Vlasáková (49) a Jan Dolanský (43) jsou bezpochyby jedním z nejstabilnějších párů, a to i přestože spolu dlouhé roky žili, jak se říká „na psí knížku“.

Když se pak minulý rok pochlubili s utajenou svatbou, všem vyrazili dech. Společně vychovávají čtyři děti, tři společné a dceru, jež má herečka z předchozího manželství s výtvarníkem Egonem Tobiášem (50). Když potkala o šest let mladšího Dolanského, kvůli věkovému rozdílu jim mnozí hnidopichové nedávali velké šance.

Oni ale založili velkou rodinu a pro změnu jim bylo vyčítáno, že se ani po tolika letech nevzali. Nebylo to ale tím, že by si herec nechtěl matku svých dětí vzít. Žádost o ruku proběhla prý několikrát, ale na plánování veselky nebyl čas.

Bod pro pandemii!

Do karet jim paradoxně zahrála pandemie. Oba měli víc volna, a svatbu naplánovali za pár dní. Teď se ale zdá, že ani v jejich ráji není vždy nebe bez mraků. Během pandemie si možná užívali zamilované období, kdy na sebe měli více času, ale pak opět nastal pracovní kolotoč... Dolanský se stal jednou z tváří hned dvou velkých seriálů.

Mise

Proběhl Slunečnou, kde se stihl objevit, získat srdce divaček a pak náhle zemřít, z čehož měli všichni šok. Následně ale naskočil do seriálu 1. MISE. A zdá se, že právě tahle podívaná už mu začíná zasahovat i do osobního života.

Má to snad mít co dělat s tím, že si natáčení užívá po boku mladé a krásné kolegyně? Nedávno se vyjádřil k manželství tak, že jako jistotu ho nebere. „V životě nemáte nikdy nic jistého, to je přece hloupost. Člověk musí pořád pracovat. Na vztahu stejně jako na všem ostatním,“ nechal se slyšet a jeho manželce mohla začít blikat varovná kontrolka.

Chce tím muž říct, že ho nemá jistého? V seriálu hraje manžela Kristýně Leichtové (36), kterou dobře zná ze seriálu Ohnivý kuře. Už tam k sobě měli blízko a Leichtová se netajila radostí, že v 1. MISI se k osvědčenému parťákovi vrací. Na natáčení se jim nevyhýbají ani milostné scény a chemie mezi nimi opravdu funguje.

Jistota? Ne!

Zdá se tedy, že přeci jen jednu jistotu herec má, když ho filmaři dají dohromady s Kristýnou, má se na co těšit. Jen aby ty jiskry nelétaly i ve skutečnosti...nebo se tak už stalo?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden