Můj kousek štěstí

Jitka Asterová: Partner už nesedí

Nikdy o tom nechtěla mluvit. Teď už je to jinak, čas otupil bolest, kterou celé roky cítila. Když se herečce Jitce Asterové (57) narodily děti Anna (23) a Adam (17), dostala se do složité situace.

Otce jejich potomků, Tomáše Linharta, zavřeli do vězení, údajně za daňové úniky. Na výchovu dětí rázná blondýna tedy zůstala sama. I když je energická a působí dojmem, že si ví rady v každé situaci, tehdy cítila, že situace je vážná.

Herečka a moderátorka si procházela peklem. Bylo to nesmírně náročné období. Jitka téměř až záviděla párům, které se staraly o potomky společně. Je to pochopitelné, byla totiž na všechno sama. Ví moc dobře, co to znamená starat se, denně děti vozit do školy, ze školy, na kroužky, vařit pro ně, dělat s nimi úkoly do školy.

Nejednou si svou nesnesitelnou samotu i obrečela, tížila jako závaží. Nyní jsou všechny problémy z minulosti zjevně zapomenuty, celá rodina hledí především kupředu. Stále půvabná Asterová se s bývalým partnerem dokonce ukázala ve společnosti, povídali si, smáli se od ucha k uchu, podnikatel exmanželce dvorně nosil pití.

Svoji byli sedm let. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden