Můj kousek štěstí

Jitka Asterová: Proč nebude babičkou?

To, jak nesmírně touží Jitka Asterová po vnoučeti, je známá věc, hovoří o tom totiž prakticky neustále. Hvězdy jí však bohužel nejsou nakloněny. Její dcera Anna Kameníková rozená Linhartová (24) se sice, pravda, provdala, a tehdy svitla její nadšené matce docela reálná naděje na splnění přání, jenomže ve skutečnosti je všechno jinak.

Drsná Anna se nechala slyšet, ať matka na chování vnoučat v náručí zase hezky rychle zapomene. Mimochodem, Anna je velmi talentovanou herečkou, za svou první roli ve filmu Nevinnost byla nominovaná na Českého lva za vedlejší roli.

To celkem jasně ukazuje, jakou cestou se mladá žena chce dát: bude myslet spíš na kariéru než na teplo rodinného krbu. "Děti nechci," říká příkře. "Třeba se to jednou změní, ale teď k tomu nemám důvod.

Důvody, proč mít děti, mi přijdou divně sobecký, teď je nás tady sedm miliard. Říkám si, co je na mně tak fantastickýho, abych to musela duplikovat?" Taková slova Jitka určitě slyší nerada, ale co může dělat? Naštěstí má ještě syna Adama (19), ale málokterý mladík chce mít dnes dítě v devatenácti.

Jitka si bude muset ještě počkat. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden