Moje sladké tajemství

Jitka Boho Válková: Myslí jen sama na sebe

Modelka, Česká Miss 2010 a teď i zpěvačka Jitka Boho Válková (25) se stala hvězdou show Tvoje Tvář má známý hlas. Ačkoli počítala s tím, že jí tréninky a učení textů zabere spoustu času, nějak to nezvládá.

O dceru Rozárku (1,5) se teď tak prý musí starat především její manžel a hudebník Lukáš Boho (33). Přitom on sám má svou vlastní kapelu, na kterou si také potřebuje udělat čas.

Užívá si to

Jitce tak trochu začíná stoupat sláva a úspěch do hlavy a svou rodinu pomalu odsouvá na druhou kolej.

Líbí se jí, jak ji ostatní chválí a doslova si to užívá. Vyhovuje jí také to, že její manžel už má tohle za sebou a může se věnovat jejich dceři, když ona nemůže. „Vyřádil se dost, než potkal mě. Jako rocker má za sebou bujará léta,“ svěřila se Jitka.

To tedy znamená, že se chce teď bavit ona? Měla by však myslet na to, že je ve hře její manželství, které tuhle zkoušku nemusí ustát. Zvláště, když teď nemá skoro žádný čas.

Jak dlouho to vydrží?

Tohle se ale jejímu manželovi asi moc nezamlouvá a je otázkou, kdy ho to přestane bavit.

Kromě toho, že Jitka tráví dost času mimo domov, když se konečně vidí, ještě ho prý kritizuje, že je doma nepořádek nebo dal Rozárce k jídlu něco, co se jí nelíbí. Místo vyjádření vděku nadává. Dojde mu trpělivost?.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden