Můj kousek štěstí

Jitka Čavčarová: Topí se v penězích!

Herečka Jitka Čvančarová (41) by se se svými výdělky mohla téměř rovnat se slavnými fotbalisty! Tomu vděčí za své pracovní nasazení. Jak tohle může běžný smrtelník vůbec stihnout? To, co zvládne herečka Jitka Čvančarová, je vskutku obdivuhodné.

Nejenže vychovává dvě malé děti, z nichž jedno ještě kojí, přitom zvládne natáčet ještě mnoho filmů a seriálů. A to jí přináší náležitou odměnu. Díky své pracovitosti i řízení osudu zároveň se Čvančarové množí na kontě miliony.

Jen k loňskému roku si může připsat filmy Anděl v pokušení, Nabarvené ptáče nebo přítelkyně a natáčela hned dva nejsledovanější seriály – Most a Černé vdovy. To všechno dohromady muselo Čvančarové vynést pořádnou sumu.

Ale její štědrý rok nekončí. Když po smrti otce před dvěma roky odešla do nebe i její maminka, stala se dědičkou rozsáhlé pozůstalosti: Šlo o dům s pozemky v Mělníku v hodnotě údajně bezmála tří milionů a k tomu měla dostat řadu velmi lukrativních akcií a podílových fondů.

Dělení s bratrem vyřešila tak, že jemu nechala půlku domu na náměstí, který spolu vlastnili a ona si nechá dům s pozemky. Snad má herečka dobře připravenou manželskou smlouvu. Protože kdyby nedejbože přišlo na rozvod s manželem Petrem Čadkem (40), mohla by přijít o hodně.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden