Můj kousek štěstí

Jitka Čvančarová: Co na ní manžel zbožňuje?

Herečka Jitka Čvančarová vždycky platila za sexsymbol národa. Typická slovanka s pěknými ženskými tvary. Po boku manžela Petra Čadka (38) je ale zřejmě natolik spokojená, že se začala čím dál více zakulacovat.

Po porodu dcerky Eleny Emílie (5) z ní byla doslova kulička. Své plné tvary pak často podpoří ještě modely, které přebytečná kila zvýrazní, místo toho, aby tomu bylo naopak. A právě kvůli tomu se často stává terčem kritiky a posměšků.

Kdo by si ale myslel, že Čvančarová ztratila na sexappealu v očích svého manžela, mýlil by se..

Vykrmuje se pro svého muže? Tanečník Petr Čadek je prý z výrazných křivek své ženy naopak nadšený. Zbožňuje totiž baculky! "On miluje chytit mě za zadek - a já vím, že je to velký zadek," říká Čvančarová se sebejistotou.

"Mrzelo by mě, kdybych se nelíbila svému muži. Asi by se to odrazilo na sexuálním životě," uvažuje herečka, která podle všeho v manželství s přitažlivostí problém nemá. Prý to mezi nimi stále jiskří chemií a touhou.

A hrdá na svou postavu "krev a mlíko" je prý i ona sama. .

Rozhodně není typem ženy, která by se chtěla trápit dietami a denně sledovat ručičku na váze, jestli se pohnula o dílek dolů. "Vím o sobě, že mám plnější tvary, nikdy ze mě nebude vychrtlina, ačkoli se mi takové holky líbí," nechala se slyšet.

"Vpubertě jsem obdivovala baletky, ale nikdy jsem nechtěla vypadat jako ony," dodává. Možná by si z ní měly vzít příklad některé jiné ženy, které, i když jsou často mnohem štíhlejší, denně řeší svou postavu a trápí se představou, že jsou tlusté.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden