Můj kousek štěstí

Jitka Čvančarová: Manžel dal rozkaz. Kila dolů!

Nadměrné kilogramy zbytečně ubírají herečce Jitce Čvančarové (38) půvab. Jenomže černovlásce jako by znatelná nadváha příliš nevadila.

Zatímco spousta jiných žen, a ani to nemusí být celebrity, se snaží s kily, která jim zůstaly po porodu, co nejrychleji zatočit, Jitka Čvančarová jako by rezignovala. Třeba si řekla, že se to mužům líbí.

Nejvíc však samozřejmě záleží na manželovi, a není příliš pravděpodobné, že by štíhlý a pohledný tanečník Petr Čadek (38) obdivoval příliš korpulentní ženy. Pochopil, že když manželka dělá, jako by se vůbec nic nedělo, musí zasáhnout on.

Ale protože je to džentlmen a je vyloučeno, aby životní partnerku nařkl z toho, že přibrala, šel na to, jak se říká, od lesa. Lstivě prohlásil, že odteď se celá rodina bude věnovat sportu, protože tak budou všichni tři daleko častěji pohromadě.

A Čvančarová je nadšená. Manžel nakoupil kola, takže se vrátila k cyklistice. Celá rodina jezdí na výlety, běhá, plave, lyžuje. Dokonce i malá Elenka (5) už umí lyžovat. Tímto způsobem se černovláska zbavuje přebytečných kilogramů, které jí nesluší.

Díky obětavému manželovi a jeho malé, ale účinné lsti bude jistě brzy vypadat zase jako v dobách, kdy hrála krásky v pohádkách. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden