Moje šťastná hvězda

Jitka Čvančarová: Milence dohnala do blázince!

Kolega neunesl její kruté odmítnutí

Nechce se věřit, co dokáže udělat neopětovaná láska! Své by o tom mohl vyprávět JÁN JACKULIAK (38), známý zejména z Ordinace. Osudnou se mu totiž stal vztah z JITKOU ČVANČAROVOU (38). Chybělo málo a mohl být už po smrti.

Na některé okamžiky v našem životě nevzpomínáme zrovna nejraději. A některé bychom možná velmi rádi navždy vymazali. Takový okamžik má ve svém životě i herečka a zpěvačka Jitka Čvančarová. Příběh plný zklamání a bolesti se začal psát v době, kdy herečka studovala spolu s Jackuliakem na brněnské JAMU. Právě tam se totiž pár dal dohromady. Živelná a smyslná Jitka okamžitě mladému herci učarovala a úplně ho pobláznila. Zdálo se, že je jejich vztah vážný a že skončí minimálně svatbou. Tak si ostatně možná Jackuliak vysnil, jenže nezkrotná Čvančarová viděla svou budoucnost zřejmě v jiných barvách a s příliš romanticky založeným mužem nepočí- tala. Toužila žít a užívat si všeho, zatím co on by se dokázal už v mládí usadit, jen aby jí mohl být nablízku. A tak dala přednost kariéře před Jackuliakovými city. Tato skutečnost herce hluboce zasáhla a poznamenala ho na dalších několik let.

Byl naprosto zdrcený

Když se Čvančarová se svým partnerem rozešla, nesl to velmi těžce. „Jána jejich rozchod úplně zničil. Věřil, že spolu zůstanou a založí spolu jednou rodinu,“ uvedl jeden z hercových spolužáků. Zatímco mladá herečka přesídlila do Prahy a začala si budovat svou kariéru, Jackuliak zůstal v Brně. Ovšem ani vzdálenost a odmítání nedokázalo hluboké hercovy city zničit. Jako by stále doufal, že jednou přijde den, kdy se k němu jeho osudová žena vrátí. Jenže to se nestalo. Jacku- liak se pokusil zapomenout. Nepodařilo se mu to ovšem údajně ani v okamžiku, kdy, stejně jako Jitka, stanul v roce 2011 poprvé před oltářem se studentkou Jitkou. „Náplast“ v podobě nového vztahu ale nevyšla a manželství ztroskotalo. Herec se měl ocitnout na dně, a dokonce se u něho objevily i těžké psychické problémy. Ty měla způsobit právě neopětovaná láska Čvančarové a vel- ké pracovní vypětí.

Trpěl bludy a depresemi

Psychické problémy nakonec vyvrcholily před dvěma lety, kdy měl Jackuliak vtrhnout za bílého dne na vrátnici Vysoké školy výtvarných umění v Bratislavě a začal křičet, že ho pronásledují nájemní zabijáci v dodávce a chtějí ho zabít. Trpěl těžkými paranoidními představami. Před- stavitel hokejisty Andreje Martynčáka z Ordinace byl tak přesvědčivý, že mu pracovník ostrahy uvěřil, a dokonce přivolal policii. „Nechtěl s nimi mluvit, pořád jen opakoval, že ho někdo pronásleduje,“ popsal celou situaci zaměstnanec školy. Policie samozřejmě záhy zjistila, že nic z toho, co poblázněný muž tvrdí, není pravda, a přivolali odborníky. Jackuliak pak skončil v bra- tislavské psychiatrické nemocnici, kde byl léčen několik týdnů. „S Jacim jsem v kontaktu. Moc na něj myslím, a držím mu palce. Ráda na náš vztah vzpomínám, i když už mám jiný život,“ vyjá- dřila se Čvančarová. Dnes už je prý herec v pořádku, znamená to tedy, že konečně dokázal na smyslnou Jitku zapomenout? Či jen šikovně potlačuje své city? To ví samozřejmě jen on sám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden