Moje sladké tajemství

Jitka Čvančarová: Odpuzuje svého manžela?

Chová se nežensky a svého muže tím velmi dráždí!

Většina mužů si přeje mít po svém boku krásnou křehkou ženu a Petr Čadek (38) není jistě výjimkou. Navíc se coby tanečník obvykle ve společnosti éterických dam pohybuje. Ovšem že by na něj jemné stvoření čekalo také doma, se říct nedá.

Nejenže jeho žena Jitka Čvančarová (39) v posledních letech výrazně přibrala, navíc se v domácnosti chová víc jako chlap než ženská. Na jednu stranu je to možná dobře, protože je samostatná a spoustu věcí si udělá sama, na druhou tím ale její muž nejspíš trpí. I když ona tvrdí opak.

Kladiva se nebojí

Koho by nepotěšilo, že si jeho žena umí poradit. Jenže nic se nemá přehánět! „Umím vzít do ruky šroubovák, kladivo vrtačku. Vyřeším spoustu technických věcí,“ chlubí se herečka. Co potom ale zůstává na jejímu muži? Necítí se nepotřebný? Podle herečky s tím její manžel nemá vůbec žádný problém, jen ho to prý provokuje.

Měla by se krotit

Není pochyb, že ustát něco podobného musí být pro tanečníka náročné.

Kdopak v tomhle vztahu nosí kalhoty?

Vždyť mu tím žena dává nepřímo najevo, že ho vlastně kromě jediného k ničemu nepotřebuje. Nikdo by se mu nemohl divit, kdyby ho herečka neženským chování odradila natolik, že by začal vyhledávat společnost někoho, pro koho bude moc být opravdovým chlapem. S emancipací by to Jitka neměla tak přehánět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden