Můj kousek štěstí

Ostrý útok! Kdo je tady tlustější?

O jejích ženských tvarech se toho napsalo dost. Od pochvalných titulků až po ty méně lichotivé. Nečekaně se nedávno vyjádřil i starosta Řeporyjí, bývalý bulvární novinář.

To, že si Jitka Čvančarová (43) během své dosavadní kariéry prošla velkou proměnou, zaznamenal nejeden divák. Od něžných princezniček se posunula až do role fortelné policistky v novém kriminálním seriálu.

Vždyť, co si budeme povídat, důležitým faktorem při výběru vhodného herce je i jeho vzhled a s přibývajícími roky a kily se už do princeznovských šatů nehodí nikdo, ale s tím se ostatně Jitka určitě umí smířit.

Chybí jí někdy soudnost?

Čvančarová si ze své postavy zřejmě velkou hlavu nedělá. Ráda na sebe poutá pozornost vyzývavými modely, které toho na těle zakryjí opravdu pramálo. Její bujné tvary tak dost často budí pozdvižení a rozpoutávají řadu diskusí. Pro někoho femme fatale, pro jiné už vrchol nevkusu.

Manžel to asi neřeší

Pokud už je něco opravdu přes čáru, je nejlepší, když to ženě oznámí její nejbližší. V tomto případě by měl taktně zasáhnout manžel Petr Čadek (42). Charismatický tanečník jistě rád vzpomene na doby, kdy se se svou ženou seznámil.

Tehdy, při natáčení pořadu StarDance byla Jitka jako lunt. Avšak, to už dávno vzalo za své. Dvě těhotenství a následné jo-jo efekty se na ní podepsaly po svém. Petr si to ale zřejmě u své manželky nechce rozházet, a tak jí klidně pustí z domu oblečenou do čehokoli se jí zlíbí. Kritiku poté přenechá jiným.

Váhový souboj

Herečka to následně schytává ze všech stran a z toho může mít časem pěkný mindrák. Naposledy se o ní dost nelichotivě vyjádřil známý provokatér Pavel Novotný (40). Bývalý novinář se sice před časem stal starostou pražských Řeporyjí, ale neváhá se stále vyjadřovat i k záležitostem showbyznysu.

A to velmi svérázně, jako tomu bylo i v tomto případě. Zaujala ho nová řada pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde Jitka opět účinkuje. „Koukáme s dětmi na mnou nenáviděnou show. Musím říct, Čvančarová už je tlustší než já,“ obul se do toho Novotný a shodil tak nejen divácky oblíbený program, ale také samotnou umělkyni.

Ta v zábavném pořadu tentokrát představovala Helenu Růžičkovou (†67) a její image tedy musely dopomoci maskérky, ale to je polehčující okolnost pro ni, ale rozhodně ne pro hulváta jehož se česká žurnalistika, doufejme, už zbavila. Zbaví se on sám svých nadbytečných kil? Asi ne, ví že je to zbytečné, krásným člověkem nikdy nebude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden