Moje sladké tajemství

Jitka Schneiderová: Je snad svému milenci nevěrná?

Jak to s přítelem mají? Nevadí mu, že líbá jiné?

Pohledná herečka Jitka Schneiderová (44) už dlouhou dobu žije s přítelem Lukášem. Jenže na šťastný a láskyplný vztah to zrovna nevypadá. Zdá se totiž, že svému milenci nasadila parohy!

Ačkoli byli ještě nedávno až po uši zamilovaní, bůh ví, jak to mezi nimi teď klape. Sice spolu začátkem léta vyrazili na filmový festival do Varů, ale krásná Jitka Schneiderová (44) už nelíbala jen svého přítele, ale i další mužské, a Lukáš jen zkoprněle přihlížel. Mají snad volný vztah, nebo mu už na herečce nezáleží?

Na polibky došlo i s Danem Bártou.

Jeden jí nestačí

Jitka to vždycky uměla rozjet ve velkém. Ne, že by vyváděla jako některé jiné celebrity, ale na festivalu se pusinkovala hned s několika cizími chlapíky. Jedním z nich byl třeba herec Jakub Žáček (42). S ním se nejen vášnivě líbala, ale také dlouze objímala. Platí snad v jejím případě staré známé rčení: kamarád taky rád? Dalším v řadě ctitelů byl i zpěvák Dan Bárta (47), kterému projevila přízeň už trochu decentněji, ale i tak. Nejhorší ale bylo, že v pozadí vždy postával její zaražený přítel. S jedním z laškujících si dokonce podal ruku. To mu chtěl poděkovat, že mu jeho milou hezky pomazlil, nebo co?

Je s přítelem opravdu šťastná nebo hledá zase něco nového?

Vydrží to?

Zdá se, že je Lukáš prostě hodně tolerantní. Ale přeci jen je to chlap a má nějakou hrdost. Především, když se herečka tak okatě věnuje jiným. Je tak otázkou času, kdy už mu s rozvernou Jituš dojde trpělivost a pustí ji k vodě. Jitčina vytoužená svatba je tak zřejmě ve vážném ohrožení, a to nemluvě ani o dalším dítěti! Jak to tedy bude pokračovat?

Takhle se na sebe s Žáčkem vrhli ve Varech

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden