Moje šťastná hvězda

Jitka Schneiderová: Kam zmizel její princ z pohádky?

Dlouho o příteli Jitky Schneiderové (45) nebylo slyšet. Vypadá to, že designér Lukáš Pitter (36) už není její oficiální partner.

Nechává si zadní vrátka

Naposledy jsme herečku Jitku Schneiderovou mohli vidět v taneční soutěži StarDance před dvěma lety.Od té doby se jí nabídky příliš nehrnou a moc často nebývá vidět ani na večírcích. Zřejmě dala přednost rodinnému životu, i proto před dvěma lety představila svého nového přítele Lukáše. Ten tenkrát nahradil jejího milence, majitele reklamní agentury Davida Císaře (46), kvůli kterému se rozvedla s hercem Davidem Švehlíkem (45).

Vypadala velmi zamilovaně a šťastně, jako by konečně našla toho pravého, kterého už nikdy neopustí. Jenomže nyní se i nad tímto vztahem vznášejí otazníky. Už dlouhé měsíce se Jitka se svým přítelem nikde neukázala. A to dřív neměla ve zvyku.

Sama a smutná

Odzvonilo i vztahu s Lukášem? Vždyť dosud ji přítel vždy všude věrně doprovázel. Například na festivalu ve Varech se nespustili z očí. Vyměnila ho snad za nový objev, nebo jemu došla trpělivost a tentokrát dostala „kopačky“ ona? Zatím to vypadá na druhou variantu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden