Můj kousek štěstí

Jitka Schneiderová: Kdy už půjde na plastiku?

Kdyby se Jitka Schneiderová (44) mohla vrátit v čase do doby, kdy jí bylo dvacet, této nabídky by nevyužila. Cítí se dobře teď a tady.

Ačkoli je známo, že herečky starší čtyřiceti let si například v Hollywoodu už, jak se říká, neškrtnou, půvabná Schneiderová nad tím lehkomyslně mává rukou. Honba za věčným mládím ji trochu děsí. Nechala se slyšet, že chápe, že vizáž je důležitá, ale ten tlak na herečky je šílený.

Herectví přece není jen o vzhledu, ale i o tom, co je uvnitř. Jitka připouští, že má vrásky, nejvíc je těch od smíchu, ale to je přirozené. Když se jí zeptáte, zda se někdy obrátí na plastické chirurgy, bezradně krčí rameny.

Lhala by, kdyby řekla, že jí stárnutí nevadí. Za vzor si vzala několik nádherných žen, které umějí stárnout. Její blízké kamarádky mají totiž i v pokročilejším věku takový šmrnc, že ji to uklidňuje. Má se od koho učit.

Stárnutí s grácií je výzva, zvlášť pro herečky. Jitka v zásadě není proti pomoci estetické medicíny, ale musí se to dělat velmi citlivě a rozumně, protože do tváře je vepsán celý váš život. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden