Můj kousek štěstí

Jitka Schneiderová: Naváží se do kolegyň!

Herčeka Jitka Schneiderová (46) řekla pěkně od plyc, co si myslí o svých kolegyních! Zatímco jiné slavné dámy se totiž bojí čtyřicítky, která je tím pomyslným milníkem, ona si svůj věk po čtyřícítce pochvaluje.

Prý se cítí lépe, než kdykoli předtím. "Neměnila bych. Mně je čím dál líp. Jsem zdravá, jsem mezi mladými lidmi, cítím se dobře, mám partnera, kterého si vážím a zdravou krásnou dceru," nechala se slyšet s tím, že teď prožívá dobré časy.

Naopak se děsí, jak vypadala třeba ve dvaceti. Podle ní žena s přibývajícím věkem naopak zraje do krásy, protože už ví, co jí sluší, k jakému má jít kadeřníkovi a má zdravé sebevědomí. Právě na to konto se Schneiderová opřela do dam z branže.

"Jestli má někdo pocit, že díky liposukci bude mít třeba lepší práci nebo uznání ve společnosti, tak je to smutné," nebere si servítky. Podle ní pak budou všichni vypadat stejně uměle. Jistě má na mysli konkrétní známé hvězdy, naštěstí ale nejmenovala.

Nejspíš by si dotyčné hodně poštvala proti sobě. Prý i ona ví, že má vrásky, ale nechat se přešít nebo napíchat výplněmi, se jí příčí. Bojí se, že by to nebyla ona..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden