Můj kousek štěstí

Jitka Schneiderová: Nechce se svlékat

Záviděníhodnou postavu Jitky Schneiderové (44) můžeme nyní obdivovat ve svůdných, neobyčejně odvážných oděvech. Ve druhé řadě seriálu První republika, který vídáme každý pátek na obrazovkách České televize, představuje půvabná blondýnka fascinující šantánovou divu.

Figuru má herečka jako na výstavu, ale i tak se v roli, jak prozradila, cítí poněkud nepatřičně. Vlastně je z toho takzvaně na prášky. Přímo prohlásila, že kostýmy jsou tak prudce ženské, že je to na ni někdy až trochu moc.

Seriálovou kostýmní výtvarnicí je osvědčená Míša Hořejší Horáčková (38), manželka kandidáta na prezidenta Michala Horáčka (65), které ovšem Jitka bezvýhradně věří. "Tak asi ví, co dělá, když mě vidí polosvlečenou na kostýmních zkouškách," bezradně krčí rameny Schneiderová.

Zdroj z jejího blízkého okolí tvrdí, že kráska právě při zkoušení oděvů dost naříká a skřípe při pohledu na sebe zuby. Inu, silně zatoužila hrát ve výpravném dobovém seriálu, jakých není mnoho. Zaplatila za to tím, že zde představuje majitelku luxusního nevěstince.

A protože už se točí třetí řada, může se těšit na další svůdné modely.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden