Můj kousek štěstí

Jitka Schneiderová: Neví si rady s dcerou?

Není to dlouho, co se šířily zprávy, že Jitka Schneiderová (44) je těhotná. Ačkoli ve čtyřiačtyřiceti letech herečce už bijí biologické hodiny na poplach, se svým přítelem Lukášem prý plánovala miminko a dokonce se jí mělo povést otěhotnět.

"Všechno je opravdu velmi čerstvé. Že je těhotná, se Jitka dozvěděla teprve před dvěma týdny, takže tuto skutečnost pořád ještě vstřebává," prozradil tajný informátor s tím, že by měla být v sedmém týdnu těhotenství.

Schneiderová to však rezolutně odmítla. "Nejsem těhotná. Co to je za blbost?" Bránila se. Koneckonců dost starostí má i se svou stávající dcerou Sofií (11) z manželství s Davidem Švehlíkem (45).

Jitka se svěřila, že v její výchově trochu tápe. Bojí se, aby z dívky jednou nebyl mazánek, který bude chtít mít všechno zadarmo..

Herečka nemůže vystát mládež z řad herců, která má hvězdné ambice a připadají si mistry světa dřív, než by v životě něco znamenali. Jak tedy holčičku naučit fungovat v dnešním drsném světě a zároveň zařídit, aby zůstala skromná a pokorná? To je otázka, na kterou si Schneiderová stále nedokáže dobře odpovědět.

"Říká se jim, jak jsou skvělí, že můžou úplně všechno. Jsou přechválení a mají pocit důležitosti," rozčiluje se Schneiderová na adresu potomků slavných. "Očekávají platy minimálně 45 až 60 tisíc měsíčně a to v životě ještě nic nedokázali.

Berou to tak, že na všechno mají automaticky nárok," pokračuje s tím, že tohle ze své milované Sofinky rozhodně mít nechce. Zároveň ale tak trochu zpytuje své svědomí. Prý i ona má sklony svou dcerku někdy příliš chválit.

"Trošku si říkám, jestli taky nejedu v tom módu, protože ji ujišťuju, že je nejlepší na světě, že má před sebou velké možnosti a že ji budu podporovat," říká Schneiderová. Myslí to přitom v tom nejlepším.

"Dělám to samozřejmě proto, že ji nadevše miluji, ale to je druhý extrém proti tomu, v čem vyrůstala moje generace," zamýšlí se. Herečka by nejspíš musela zvolit metodu zpěvačky Lucie Bílé (51).

Ta svého syna Filipa (22) jednoduše vyslala do světa, kde sám nabere zkušenosti a popere se s životem. Nekonečnou podporu své slavné mámy mladík hrdinsky odmítá. Snad tedy herečka najde tu správnou rovnováhu.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden