Moje šťastná hvězda

Jitka Schneiderová: Rozchod s partnerem kvůli dceři?

Herečka Jitka Schneiderová (46) má se svou dcerou Sofií Annou (12) prý krásný přátelský vztah. Nicméně se na ni až příliš upnula, a to je podle jejího přítele Lukáše (36) špatně.

Žárlí na ni

Neřeší nic jiného než svou dceru, která se ale právě dostává do puberty a o čas s maminkou zrovna dvakrát nestojí.Proslýchá se, že Lukášovi to celé začíná lézt na nervy. Jitka chce všechen čas trávit jen s dcerou a na něj prý tak trochu zapomíná. Zní to dokonce tak, jako kdyby na malou Sofii žárlil. Je si prý ale vědom toho, že Jitka má o svou dceru starost, ale z jeho pohledu úplně zbytečnou a svazuje tak sebe, ale i ji.

Energii by prý mohla vkládat i do jiných věcí, také důležitých. Dcera prý poslední dobou stále jen pobíhá někde venku s kamarádkami a podle něj by jí měla Jitka dát trochu prostoru, aby to tak bylo i nadále.Patří to k jejímu věku.

Uteče od ní?

Lukáš chce být nejspíš pro svou partnerku na prvním místě, to se ale v případě Schneiderové stane jen těžko. Sofie je její jediná dcera a ona jí chce dát maximum, i když sama ví, že to občas přehání.

Nehodlá s tím přestat a tím pádem si pomalu, ale jistě ničí svůj vztah. Lukáš jí už prý nenápadně naznačil, že takhle to dál nepůjde, a vypadá to, že herečka by se rozchodu ani nijak nebránila. Je vcelku pochopitelné, že žádného muže prý nikdy nepostaví před svou dceru.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden