Můj kousek štěstí

Jitka Smutná

Žije s mladou šperkařkou!

Už před časem se šuškalo, že se herečka Jitka Smutná (67) se svou přítelkyní, spisovatelkou Petrou Braunovou (52), rozešla, zůstalo však jenom u spekulací a dál se o tom mnoho nemluvilo. My vám ale přinášíme nové exkluzivní informace za soukromí herečky.

Víme, jak to s se vztahem s Braunoou ve skutečnosti bylo a jak to má tedy nyní. Jednou sice měla být herečka viděna v divadle Ungelt, jak se drží za ruku s jakousi ženou. Násleně ale Smutná vyvrátila, že by to měla být její přítelkyně.

„To byla sice přítelkyně, ale nikoli moje. Můj tam byl pouze bratr a synovec. A nespojujte, prosím, nějaký můj rozchod s divadlem,“ rozptýlila domněnky rázně. Od té doby bylo ticho po pěšině. Nyní máme ale přesnější informace.

Se spisovatelkou se měla skutečně rozejít před třemi roky a kvůli tomu přišla o dům v Měčíně, ve kterém obě dámy pobývaly. „Ten dům v centru obce si pořídily před sedmi lety. Daly do něho všechny peníze a postupně ho dávaly dohromady," sdělila žena ze sousedství s tím, že pak už se tam Smutná objevoavla jen jednou za měsíc a nakonec tam přestala jezdit zcela.

Vídá tam jen Braunovou. Podle všeho herečka začala nový život jinde a s někým jiným. "Už dva roky je s nějakou mladou šperkařkou," promluvil další zdroj z Jitčina okolí. Že miluje ženy, Smutná prý cítila už v osmnácti, kdy se zamilovala do jakési krásné dívky.

Pak se ale vdala, měla děti a nic jí nedocházelo. Své pravé já si prý uvědomila až před deseti lety. Držíme palce, ať jí láska vydrží. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden