Můj kousek štěstí

Jitka Zelenková: Nechápe, proč ji všichni litují

O zpěvačce se sametovým hlasem, Jitce Zelenkové (65), je známo, že se nikdy nevdala a v současné době žije sama. Často se setkává s tím, že ji lidé litují, protože jim připadá smutné, když je starší žena opuštěná, bez manžela, bez dětí, bez vnuků.

Zpěvačka se brání tomu, aby ji okolí a fanoušci považovali za nešťastnou ženu, zlomenou nepřízní osudu. Skutečnost je prý docela jiná. To, že nemá stálého partnera, označuje za zdravou emancipovanost. A co víc, prohlašuje, že jí nechybí dokonce ani potomci.

Nebylo přece žádnou její povinností rodit děti! Čas tráví buďto s kamarády, anebo je sama. Samotu prohlašuje za něco jako svůj životní program. Je však možné těmto siláckým řečem doopravdy uvěřit? Věří jim vůbec ona sama? Holou pravdou je, že dala přednost kariéře a že většinu volného času věnovala ženatému záletnému milenci Ladislavu Štaidlovi.

Chodila s ním jedenáct let, ačkoli měl manželku Aňu, tři děti a dlouhé zástupy mladých milenek. Stálo to vůbec za to? Prý ano. Hudebník Ladislav Štaidl byl údajně vynikající v posteli a zároveň vlastnil i sexy mozek.

To je ovšem oslňující kombinace..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden