Můj čas na kafíčko

Jitka Zelenková obětovala svému milenci jedenáct let života, ale nelitovala toho!

Můj čas na kafíčko

„Byla to krásná láska, jakou už nikdy nezažiju! A možná, kdyby se to nestalo, tak bych ani nikdy nic tak silného neprožila. Bylo to jako z filmu.“

V době, kdy Jitka Zelenková (70) měla tajný vztah s Ladislavem Štaidlem (75), ještě neexistovala bulvární média. Proto se o její lásce, která se nakonec ukázala být marnou, dozvěděl svět až po letech.

 Vztah k hudbě získala Jitka Zelenková (70) díky svým rodičům. Otec byl houslistou a později i dirigentem, matka sboristkou. Práce v divadle si vyžadovala spoustu večerů, a proto malou Jitku vychovávali před nástupem do školy dědeček a babička.

Složitá doba dospívání

Když si potom rodiče převzali Jitku zpátky k sobě, bylo to pro ni dost stresující. Otec se s matkou často hádal, což předtím nevídala. Od babičky na venkově se přestěhovala do Prahy, na kterou si špatně zvykala, což se odráželo i v jejím školním prospěchu. V době puberty pak bydlela Jitka s otcem, který získal angažmá v Poděbradech.

Léta tam strávená považuje zpětně za hodně divoká. Táta si s ní nevěděl rady, takže Jitka měla i trojku z chování za neomluvené hodiny ve škole. Toulala se prý dokonce po

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden