Můj kousek štěstí

Jitka Zelenková: Přišla o chatu

Smutné vzpomínky často pronásledují zpěvačku Jitku Zelenkovou (67), v jejím životopise evidentně nechybějí temná místa. Nedávno promluvila o tom, co ji kdysi potkalo, a není to nic radostného.

S Vlastou Kahovcovou (73) společně zpívaly s Karlem Gottem (78), byly kamarádky a dokonce měly i nedaleko od sebe chalupy. Zatímco Vlasta je vášnivou chalupářkou dodnes, Jitka o tu svou milovanou nemovitost dávno přišla.

Jak se to jen mohlo stát? Její chalupa byla ve středočeských Skryjích, a protože Jitka pochopitelně není žádný kutil, potřebovala především dobrého řemeslníka, aby chaloupku čas od času zveleboval. Takového bohužel nenašla, naopak se kolem ní kupili tací, kteří pracovali špatně a ještě ke všemu i zpěvačku okrádali.

Nakonec Jitce "ruply nervy" a chalupu prodala. Utěšuje se tím, že narozdíl od Vlasty netouží po hrabání se v hlíně a rozkvetlých záhoncích, zahrada jí tudíž tolik neschází. Jezdí na tu Vlastinu, koupe se tu v bazénu, a protože miluje Harrachov, stráví tu každý rok nějaký čas.

Také jezdívá na měsíc do lázní. Nicméně kdykoli si na chaloupku vzpomene, na chvíli zesmutní.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden