Moje šťastná hvězda

Jitka Zelenková profituje na minulosti!

Dvacet pět let je bez většího hitu

Padesátileté výročí své pěvecké kariéry JITKA ZELENKOVÁ (65) sice oslaví až příští rok, už teď ale prozrazuje, co všechno by ráda v rámci oslav udělala.

„Vidím to buď na pěkný velký koncert, nebo sérii koncertů,“ těší se na příští rok Jitka. Považuje přitom za neuvěřitelné, že na scéně vydržela tak dlouho.

Chtělo by to novinku

Je to opravdu dost neuvěřitelné, tím spíš, když si uvědomíme, že za celou polovinu té dlouhé doby neměla Zelenková žádný nový velký hit, který by byl dobrým důkazem jejích údajných úspěchů. Místo toho dodnes zpívá především písně z minulého století. Přesto dává najevo, jak je se svým působením na hudební scéně spokojená. Zejména proto, že si uvědomuje, že pěvecká kariéra bývá hodně nejistá.

„Někdy je toho hodně, jindy málo,“ hodnotí tu svou s tím, že důležité podle ní je pořád něco chystat, plánovat a toho se držet. „To mě naučil Karel Gott,“ zavzpomínala na časy, kdy bývala doprovodnou zpěvačkou samotného Mistra.

Jenže zatímco KAREL GOTT (76) si dává záležet jak na repertoáru, tak na moderní image, Jitka se nejen hudebně, ale i co se týká vzhledu jaksi zapomněla v čase. Budou i chystané výroční koncerty takové?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden