Můj čas na kafíčko

Jitka Zelenková se znala i s jeho milenkami Ladislava Štaidla, ale byl pro ni dál mužem číslo jedna!

Můj čas na kafíčko

O muže svého života několik let marně bojovala, přesto té doby nelituje.

Ty nejkrásnější a nejsmutnější písničky, které Jitka Zelenková (72) zpívala, vycházely přímo z jejího zraněného srdce. Týkaly se lásky zpěvačky k hudebníku Ladislavu Štaidlovi (†75).

V jednom rozhovoru prohlásila Jitka Zelenková (72), že v lásce neumí být rozumná. Dokázala to svým citovým životem, zejména dlouhou epizodou, kdy byla zamilovaná do Ladislava Štaidla (†75).  Jejich románek vyšel najevo až po letech. Známý hudebník byl po celou dobu jejich vztahu ženatý a nakonec jeho srdce patřilo na nějaký čas Jitčině mladší kolegyni.

Byl pro ni ztělesněním ideálu

Dětství Jitky Zelenkové nebylo zrovna ideální - vyrůstala nejdříve u babičky, potom s otcem. Lépe se rozvíjela její hudební kariéra. Začala s ní v divadle Rokoko. Ladislava Štaidla samozřejmě znala, byl velmi významnou postavou v tehdejším showbyznysu.

Jednoho dne roku 1973 došlo i k osobnímu setkání. Tehdejší hudební umělci se potkávali na chodbách agentury Pragokoncert. Jitku tam na chodbě oslovil Ladislav Štaidl, který

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden