Můj kousek štěstí

Jitka Zelenková: Tak tohle neměla dělat

Nějaké to trauma z minulosti máme každý. Výjimkou není ani Jitka Zelenková, která, jak se nyní ukázalo, promarnila životní šanci. Dodnes si to vyčítá, i když je to úplně zbytečné, protože změnit to už nelze.

Špatná rozhodnutí se zpravidla člověku ve zlém vrátí. A co se tedy vlastně stalo? Jistě si vzpomínáte na slavný filmový hit Trhák, hudební komedii, k níž napsali scénář pánové Ladislav Smoljak (†78) a Zdeněk Svěrák (82).

Jitka Zelenková do Trháku nazpívala několik písní, propůjčila totiž svůj hlas Dagmar Veškrnové (65), která hrála dceru hajného Kaliny. Jenomže všechno mělo být jinak! Jitka Zelenková měla zmíněné postavě nejen propůjčit hlas, ona ji měla i hrát.

Nazpívala písně, vyzkoušela si i šaty určené dceři hajného Kaliny, ale tím to všechno skončilo. "Protože jsem tenkrát měla svoje první koncertní turné, dala jsem přednost hudbě. Odmítla jsem to a dodnes toho lituju, protože koncertní turné se klidně mohlo odložit," vysvětluje sklíčeně.

Dodává: "Moc mě to mrzí, protože film je trvalka, a navíc je to opravdu trhák." Od té doby už podobně zajímavou hereckou příležitost nedostala. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden