Moje šťastná hvězda

Jitka Zelenková žije nad své síly!

Život ve městě ji vyčerpává

Žít na pražských Vinohradech je sice považováno za prestižní záležitost, ale tato lukrativní adresa není tak úplně pro každého. To smutně potvrzuje JITKA ZELENKOVÁ (65), která vážně uvažuje, že, ač nerada, svůj útulný byt s výhledem na Prahu asi bude muset opustit.

Nemá prý už dost sil na život v podle ní náročném prostředí. Zejména si stěžuje, že jí nedělá dobře se pořád tahat s něčím až do 6. patra, ve kterém bydlí. V domě je sice výtah, ale ten prý jezdí jen do 5. patra. „Takže všechno vždycky stejně musím to jedno patro rvát sama po schodech,“ kritizuje nepříjemné okolnosti.

Navíc jí rozčilují pokuty za špatné parkování, protože před domem prý místo není nikdy. „Když se to všechno sečte, je to hrozně unavující,“ říká. Už se proto smiřuje s tím, že se bude muset se svým milovaným bytečkem rozloučit a nezbude jí než se na nastupující stáří přestěhovat.

Ze života na Vinohradech je tak vyčerpaná, že si přeje přestěhovat se do nějaké pohodlné novostavby na okraji města.Velkou podmínkou pro zpěvačku je terasa nebo velký balkon s výhledem do přírody. Do domova pro seniory, jak by si někdo mohl pomyslet, se ale Jitka opravdu nechystá. Možná kdyby měla vedle sebe mužskou oporu,nemusela by se nějakým stěhováním vůbec zabývat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden