Můj čas na kafíčko

Jméno je klíčem k osudu

Můj čas na kafíčko

Které z měsíčních těles na obloze odpovídá vašemu jménu?

Vypočtěte si osobní numerologický kód z vašeho jména a příjmení a poznejte planetu či Slunce, které ovlivňují váš život. Výsledné číslo od jedničky až do devítky odpovídá vždy jednomu z měsíčních těles. Můžete tak lépe poznat sama sebe i lidi okolo vás.

Slunce - Lidé, jejichž ochrannou planetou je samo božské Slunce, bývají velmi silné osobnosti, zpravidla ve vůdčí pozici. Rádi projevují svou moc, jsou velkorysí, spravedliví, zodpovědní a iniciativní.

Harmonických vztahů dosahují většinou jen s lidmi ze stejné skupiny. Sluneční lidé jsou zářiví, impulzivní a rozhodně se nedají v davu přehlédnout. Dosáhnou úspěchu skoro v každé oblasti života.

Měsíc - Lidé pod ochranou Měsíce bývají velmi citově založení. Mají velmi rozvinutou intuici, jsou k lidem otevření, snadno navazují vztahy a lehce a rychle se přizpůsobují změnám a okolnostem.

Měsíční lidé jsou věrní a mají velmi silný vztah ke své rodině a partnerovi. Problémy si nechávají většinou jen pro sebe a snaží se je řešit sami. Jsou to

Zbývá vám 77% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden